Never as tender and never as well dressed..

Hah, en dag minsann. Jag har iallafall hunnit få bekräftat att någon mycket riktigt dragit av en kabel (fortfarande haha, kniiip!) och det lär väl kosta en del eftersom en av ComHems drifttekniker var här mellan 8-12 (läs: 8:03) tisdag morgon. Fakturatjafset fortsätter med snickaren eftersom denne tyckte att en seglats till Gotland var viktigare än att slutföra sitt jobb i tid. Fortsättning följer.

Sommaren har ju rullat på, vi har fått lite ordning här i vårt hem. Och det känns fortfarande helt underbart att kunna säga så.. Vårt hem. Känns inte längre som man behöver svabba varje dag, och vi har knåpat ihop listor, eller mestadels Cissi även om jag följer det med spänning och på lördag ska vi försöka ta oss till Barkarby igen för lite nödvändiga inköp samt mycket, mycket (MYCKET) mys. Och på kvällen blir det grill hos Jargo som det ser ut. Det kommer bli . . . L E G E N D A R I S K T. (Visst låter det bättre när Barney säger det?)

Någon gång kanske jag kan komma tillbaka i sving vad gäller mitt musikintresse också, känns som det har fått stå tillbaka en hel del i sommar, särskilt nu då när jag inte ens haft något internet eller ordentligt hem. Men snart så.. Jag borde ju kanske fila på ett Mixtape rent utav.

Annars har jag väl utlovat lite bilder för x antal veckor sen?

|||

Till helgen kanske jag letar upp något kul från P&L att visa upp.. Fridens!

Do you want to come over and kill some time..

Jag vet att det tar evigheter att uppdatera, och jag vet att jag är långsam. Men det händer ju ganska mycket nu också..! Jag sitter ju fast på kontoret eller i lägenheten mest hela tiden, väggar ska putsas, rum ska dammsugas och svabbas. Och sen dammsugas och svabbas igen! Jag har skruvat isär min monstruösa säng och fått undan den och äntligen känns det som jag börjar få något slags ordning. Dessvärre har någon (läs hantverkarna) med största sannolikhet dragit av en kabel (haha) hemma hos mig och ComHem är långsamma som bara den så jag kommer inte ha något internet hemma på ungefär 2 veckor! Så jag smygbloggar på jobbet. Tur att jag är relativt ensam såhär i högsommaren.
Tråkigt för att knappt något händer.

Men idag så smällde det plötsligt, ska åka på värdering/intag imorgon förmiddag.. alldeles själv! Blev så nervös så jag bara suttit och skakat framför datorn medan jag försökt hitta jämförelseobjekt. Sjukt spännande för mig, otroligt tråkig läsning för er antar jag!

Men jag hittade också äntligen tablatur till This Modern Love, och nu kan det kanske vara så att jag bokar in tatueringstid i augusti när <3 och Sara ska köra. Vet inte riktigt om jag vågar eller vad man ska säga dock. Och det är lite problem för egentligen hade jag ju velat ha hela låten, men tabsen är på 13 sidor.. så om jag inte skaffar ännu längre armar så får jag omöjligt plats! Så det är lite klur på G.

Om jag överlever kanske jag uppdaterar om morgondagen redan imorgon runt lunch.. man vet aldrig!


Jag har ju haft den förut, typ 2 ggr, men hur dålig är den liksom!?


When nowhere else will let us choose a comfortable start..

Håll hårt i hatten nu! Jens Lekman har drabbats av svininfluensan! Och detta bara dagar efter att Michael Jackson tragiskt gick bort.. Vi får hoppas att det här slutar lyckligare!

Denna helg har gått åt till att styra upp lite i den nyligen ombyggda lägenheten. Vi är inte helt på banan ännu; lite el ska dras om, väggen ska i ordningställas och vi ska måla en massa. Hantverkaren har dock gjort sitt bästa för att försvåra allt och jag har suttit och förbannat deras släkte sen i torsdags.. Jag är lite tjurig över att Cissi fortsätter boka upp en massa mer hon med så att jag ska bli tvungen att försöka göra färdigt en massa själv, men vad ska man göra?

Vi har iallafall klarat av Peace&Love nu, var väldigt bäst, och vädret kunde inte varit bättre.. det enda som egentligen saknades var väl ett par badbyxor.. Eller, egentligen saknade jag ju inte ens dem så mycket. Tänkte att jag skulle få upp lite bilder som sagt, men jag har fortfarande inte riktigt lyckats styra upp det med telefonen, men det är nog möjligt under veckan för då har jag semester.. Gotland baby!
Jag och Cissi sitter och väntar på bussen i detta nu, underbart med en buss som går 03:05 och en färja som är framme till 08:00 imorrn bitti..Men vad gör man inte, det kommer bli bäst!

Igår var jag och min bättre hälft var dessutom på en namngivning, Hulkken gjorde till slut slag i saken och namngav sin 5-6 månader gamla son till Dorian Alexander. Mycket god mat, fint väder igen och mysigt.
Dessutom stukade jag förresten både axel och stolthet under kvällens övningar med släkten. Som specialvald för grenen till ära föll jag både länge och hårt och landade i en kastrull, utan mynt. Jag var den enda som inte lyckades knipa åt tillräckligt för att få med mig ett enda mynt. Men jag ska inte skrämma er med detaljer..
Sen mötte jag upp Cissi med Sannor och Julia för någon öl på Odenplan i sommarhettan, och vid borde bredvid satt ingen annan än Fredde Granberg. Det är ju uppenbarligen celebra kvarter man bor i.
Nu måste jag väcka björnen, annars får hon springa till bussen utan kläder!



Get well Jens!

RSS 2.0