Jag behöver ingen lag, och inga jävla föredrag..

Jag glömde ju mina senaste inköp! Idag har jag handlat skivor inför det nya året, och för att glömma mina sorger, bekymmer och besvär.. Och för att jag kände att det fanns alldeles för många fynd för mitt arma hjärta!

Så, utan inbördes ordning presenterar jag de för i runda slängar 750 kr inhandlade:
|||
|||
|||

Och det var det.


I've hungered, hungered for your touch..

Det är så lätt att låta saker vara, att fastna i ett visst tänk för att man är envis. Jag är expert på det skulle jag tro så nu har det gått väldigt lång tid sen senast. Men nu är det väl dags iallafall, och jag tänkte mig till och med en uppdatering till på självaste nyårsafton..sförmiddagen. Men jag lovar ingenting.

Jag har iallafall haft fullt upp med extrajobb i skivbutiken, så skriverierna har blivit lidande men nu så har jag iallafall äntligen lite tid hemma utan stress. Och jag har handlat massor idag, och massor har hänt under min frånvaro, bland annat tomtens besök för någon vecka sen. Jag får väl börja med julfirandet.
För första gången på ett tag så jobbade jag inte på julafton vilket jag trodde skulle innebära en massa dötid att slappa och ta det lugnt, visa mami hur hennes Lenco-vinyl rippare fungerade. Istället blev det bara en massa städande och stress tills kusinerna under farbror Leif dök upp för ett gästspel innan de försvann hem igen mitt under pågående Kalle. Ingen känsla för traditioner där inte!

Till kvällningen och Kan du vissla, Johanna (underbara film!) öppnades paket med familjen. Jag fick; ett par kostymbyxor, ett par jeans, två skjortor, en slips, en bok, en jul-triss, en cardigan och ett sjungande ägg. Jag kan ha fått fler saker som jag nu glömt bort i all jul-oreda men allt var väldigt uppskattat och som vanligt får man dåligt samvete för att man inte kan ge alla nära och kära allt vad man tycker de förtjänar..

Sen åkte jag och hämtade min underbara sambo (som för övrigt har alldeles för mycket med plugg nu; jag hittade alldeles nyss lagboken uppslagen framför toaletten. I badrummet!) och julklappsutdelningen kunde fortsätta. Jag fick en guldfiskskål, stenar till denna och ett Spotify-premium konto! Ingen mera reklam, hurra! Och jag struntar i vad folk säger, guldfiskskålslagen låter ungefär lika verklighetsanpassad som Ipred-lagen. Dumt namn på en skål om man inte får ha fisk i den.

Nu känner jag för te, mtv och sambo-mys. Kom hem!

I am old but I need you as much as yesterday..

Jag skickade ut juryn för ett tag sen. Och då har fortfarande inte riktigt kommit tillbaka ännu, är the XX verkligen värda all hajp och skriveri? Jag har lyssnat och lyssnat, och lyssnat lite till men fortfarande inte kommit fram till så mycket. Vissa låtar är sådär så man tror att det ska ta fart lite men de stampar liksom aldrig riktigt ifrån.


Och jag har kommit fram till att mentalt har jag redan lämnat jobbet. Imorgon är en av 3 dagar som jag har något konkret att göra innan jag går på julvila den 16e. Känns bra, men ändå väldigt surt att behöva sitta av tiden mer eller mindre. Jag måste även spara en hel massa pengar eftersom januari nu innefattar en kryssning. Hade ju varit allra roligast om jag fått välja själv vem jag åkte med..

Så ser skeppet ut iallafall, Navigator of the Seas, ganska många ton båt är det.

Jag behöver inspiration. Och jag behöver drömmar.

Oooh my words stumble before I start..

Det känns ganska otroligt men jag längtar en hel del till den 17e. Då ska jag börja jobba i skivbutiken över jul, vilket ju känns skönt som omväxling även fast jag vet att det kommer gå 5-6 timmar. Sen kommer jag ha tröttnat på att stå i hög julmusik och dirigera fram rätt julklappar i julstämningen. Men jag tror iallafall att det kommer vara grymt mycket roligare än det jag håller på med just nu.

Finns en risk att jag kommer köpa en massa skivor dock, och det är lite farligt för jag måste verkligen spara så mycket det alls går inför vintern, julklapparna och bonusresan som nu verkar bli av.

Men just nu väntar jag bara på att Cissi ska komma hem så jag får mysa lite!
Under tiden rullar den här hyllningen som jag hörde på P3 häromdagen. Ganska kul faktiskt, och man blir sugen på att trixa lite också.


I might have used tricks to make you like me more..

Det händer att jag tvivlar på min verklighetsbild. Jag gräver djupare och djupare men hittar inget slut, och så finns det ändå så mycket trevligt, kul och mys som jag upplevt eller hittat! Det gör mig lite trött det med, fast på ett annat sätt!

För några veckor sen gick ju min jobbtelefon sönder så jag skickade iväg den på eget bevåg. Under tiden som gick fick jag lösa det bäst jag ville och kunde, mina chefer brydde sig inte, det var väl inte deras problem. Till slut kom iallafall en åtgärdsplan, antingen så kasserade serviceföretaget telefonen för 0,00 kr eller så skickade de tillbaka den i oreparerbart skick som de kallade det till en kostnad av 200,00 kr. Detta blev min räddning, chefen kunde ju inte gärna säga att de inte skulle lösa det när de hade en nyanställd på gång också. Så jag fick mer eller mindre välja mig en symbian-mobil. Så nu har jag fått en sån här fin!

Och i förra veckan på onsdagen var jag och såg en avskalad Anna Ternheim sjunga själen ur sig på Södra Teatern. Väldigt stämningsfullt och vacker.. och alldeles alldeles underbart. Innan dess hade min alldeles egna puma puma-kväll med sina sponsorer och då fick jag inkassera ett par härliga vinterskor! Väl behövda och nu när de prövats, väldigt bekväma och varma!
 .

Och i tisdags var jag alldeles för mig själv och såg Julian Casablancas på Göta Källare. Kom lite sent för jag jobbade över och lämnade över bilen till min underbara sambo så jag kom när det kanske var fyra låtar kvar av förbandet. Som visade sig vara Ingenting! Det hade jag ingen aning om, så medan jag stod och väntade på att Julian skulle kliva på scenen fick jag faktiskt chansen att prata med Christoffer Sander. Eller prata, jag stod så bra till så han var tvungen att gå förbi mig från scenområdet, jag spände ögonen i honom tills han tittade åt mitt håll. "Fan vad grymma ni var live!" Christoffer lägger sin hand på min axel, jag blundar och plutar med läpparna. "Tack, tack som fan." Säger han och det blir ett sånt där pinsamt ögonblick när man inte riktigt vet vad man ska säga. "Riktigt bra." mumlar jag, och Christoffer nickar och tackar igen innan han skyndar vidare. Vi är lika den där Christoffer och jag. Jag har faktiskt till och med lite bilder, men någon på mig och Christoffer har jag inte, de tar jag bara med artister av det kvinnliga könet.
 .  .  .

Och imorgon är det Loney dear, Ed Harcourt och Langley Sisters i Filadelfia kyrkan! Det kommer bli hur grymt som helst och då får jag också med mig Cissi! Yaaay!

Och i februari kommer Jamie T till Debaser. Det är bara att boka!


RSS 2.0