Och jag ska skydda dig med kroppen min..

Helg!
Skönt att veta att man bara ska jobba ännu mer. Och att man inte hinner hitta kärleken för alla fester och allt vad det är. Idag spikade vi iallafall Gotland v28, vilket ju känns otroligt skönt när jag bara går runt och känner att tiden går och jag med den. Igår spelade jag fotbollsmatch i regnet, och det gick faktiskt ganska bra. Jag kanske måste fortsätta vara lite mer fokuserad på vad jag gör. Men jag är mörbultad. Lårkaka, blånaglar och dobbmärken över vad och smalben..

För att pigga upp mig själv lite försöker jag lyssnar på mer Slagsmålsklubben, och lite annat spännande insprängt mitt ibland allt. Vi kör hela synth-rullen med Familjen, lite Detektivbyrån och annat smått och gott. Tagg för Peace&Love, SMK kommer bli grymt live!



Vi dansar!
Och vilken fredagkväll är komplett utan tröstätande?! Lossepladsen är inte bra för tänderna, men för själen.
Men jag lovar att spara lite..

I just need your star for a day..

Jag är säker på att någonstans i världen så finns det en blogg, gömd under mossa och sedan länge vissnade löv, en blogg som uppdateras mer sällan än min. Och barnen i Afrika, de är utsvultna inte bara på mat utan nu även på nytt bloggmaterial. Tänk på dem innan ni klagar.

Massor av tid har iallafall passerat, inte obemärkt men nästan. En 6-månaders dag har firats, rutiner på det nya arbetet har äntligen börjat sätta sig och resor från och till Sollentuna lider möjligtvis mot sitt slut. Dessvärre har mitt musikintresse blivit alldeles sjukt lidande då jag knappt hinner vara hemma alls nuförtiden. Och på jobbet är det bara korrekturläsning och annonsförfattande som gäller för hela slanten.

Men idag är dagen!
Folk pratar om Champions League-finaler, nya ipred konstigheter och ett lyckligt återförenande med Mammas Nya Kille. Och ovanpå det ett blogg-inlägg. Toppfräscht som vi säger i branschen.

I vilket fall så är vi lite närmre sommaren, jag har gjort klart med en veckas semester än så länge, Gotland v28.. det lutar åt soliga dagar och mys i massor! Sen är det ju självklart Peace&Love snart också. På tal om vilket, jag har 7-8 skivor som ligger och väntar på Megastore, ibland dem 3 st Laakso skivor som kanske borde lyssnas igenom.

Men nu är det fotboll och lite kill-snack på Chaplin's av alla ställen. Exotisch.



There is no harm in just pretending..

Up from the pastures of boredom
out from the sea of discontent
they come in packs like hungry hounds
the seekers of the dark enchantment.

They haunt the boulevards and bars
they pray to wishing wells and stars
they ride the hurricane of hope
not looking back but on they go
toward the distance and deceiving
and all the while they keep believing
they are special and apart
the lovers, the lovers of the heart, the lovers.

And when they pair off two by two
they feel they are the chosen few
and though their beds are made of straw
they feel like velvet in the night
and so the night is never ending
it's made of distance and pretending
'cause they're special and apart
the lovers, the lovers of the heart, the lovers.

And when love goes away
and when love goes,
goodbye.
Catches in their throats like cotton
rises in their hearts like rain
the good times suddenly are all forgotten
the hunt begins again.

They search the subways and the streets
their faces tired, like their feet
their bodies aching to be warm
and so they hide behind the moon
their loneliness inside them growing
but they take comfort in just knowing
that they are special and apart
the lovers, the lovers of the heart, the lovers.

And when love comes again
and when love comes
hello,
rises from their throats like singing
catches in their hearts like wind
the good things
strangers in their arms are bringing
makes life all right again.

They turn their faces to the light
no longer hiding in the night
so unashamed and unafraid
that they can face each other's faults
and though the waltz will have its ending
there is no harm in just pretending
that they are special and apart
the lovers, the lovers of the heart, the lovers.


C!

Don't want you to ignore me, when it pleases you..

Nu vill jag ha riktig sommar och ledighet. Medan vissa får åka till London och shoppa och mysa får andra vara hemma och jobba och fundera.
Som vanligt så känns det som att tiden aldrig räcker till det man vill. Jag har börjat på nytt jobb lite så smått, men även en del på Megastore när jag hunnit. Jag inväntar en mängd papper som sen ska skickas innan jag kan börja jobba på allvar. Och jag borde ju vara glad och taggad men det är så mycket som rullar nu så det är svårt att bara vara glad.

Jag hoppas på en sommar utöver det vanliga, och förutsättningarna finns alla där. Och om 7 dagar så har ett halvår gått. Så länge men ändå så kort på något sätt.

Jag har iallafall lyssnat på Eminems nya skiva idag. Han kunde nog lika gärna låtit bli att släppt något. Allt är en upprepning av tidigare skivor och det låter i stort sett som om han fastnat i sin karikatyrröst hela tiden..
I övrigt så har jag nog inte hunnit lyssna på så mycket musik alls.. Försöker fortfarande vänja mig vid spotify men det går sakta framåt, det känns fortfarande som att det är en väldig massa musik som inte går att hitta där heller.

Välkommen The Joy Formidable, för jag behöver pigga upp mig själv lite grann.

I loved the words you wrote to me..

Jag kände mig tvungen att ge Animal Collectives Merriweather Post Pavillion en ny chans efter att Klubban reagerat med sån klentrogenhet när jag berättade vad jag tyckte om den. Och gissa om jag får äta upp mina ord, pumpar den på högtryck på jobbet nu och på något konstigt sätt så fungerar den bra som uppladdning för fest.
Antar att den inte gör sig lika bra när man sitter ensam framför datorn hemma bara.

Jag är fortfarande bara 5 låtar in men står och dansar lite för mig själv i butiken och nu mot slutet av Daily Routine så är det väl första gången man sjunker ned i tempo lite. Tror att Also Frightened är min favorit än så länge.

Igår såg jag Wolverine: Origins med min syster. Helt ok film, väldigt mycket action och snabbt tempo, den verkade ganska trogen original handlingen vilket ju alltid är ett plus. Efter det blev det några birror på bruket med chiefen och ikväll ska det vara någon slags tillställning med min gamla grundskoleklass.. eller, typ 4 personer från den.
Och imorgon är det fotbollsmatch så det blir nog väldigt lugnt iallafall.

Någon gång lovar jag att jag ska hitta tillbaka till musiken igen.. och kanske ett mixtape.
För tillfället blir det Billy Bragg med A New England, det var inte mycket som stämde i låten, men mitt hjärta tillhör London för tillfället..


I'll get money I'll get funny again..



Det här får helt enkelt bli humordagen, för att jag känner mig lite trött och grinig.
Eftersom jag inte haft så mycket att göra idag så får det bli.. Ricky Gervais!









Och så hittade jag en släpig Killers-cover av the Noisettes.


I could just taste it, taste it..

Hm, man trodde att man var lite på gång..
Ännu en helg har förflutit och vi är ännu lite närmre sommar och sol och allt vad det är! Valborg spenderades i Sollentuna med grill, vin och en fortsatt asketisk inställning till den plåga som är Singstar. Men gissa om Cissi dominerade.. jag blev både stolt och lite rörd sådär..

På fredagen var det premiär för mitt ny-införskaffade Guitar Hero kit! Vi började förstås med god mat, kycklingsallad och Saras hembakade bröd och sen var det chokladmousse och ostbricka med päron och vindruvor. Inget framträdande är komplett utan en stadig middag.
Kvällen till ära fanns inplockad vad som såg ut att vara den främsta line-uppen den här sidan om festivalsommaren, med storheter som CC Top, Sheena, Ellie och Peteloaf rullades den ena dängan efter den andra fram i form av trumvirvlar och tårframkallande gitarr-licks såväl som smäktande skönsång.

På lördag var det hamburgsgrillning över takåsarna i Sollentuna följt av en förstklassig filmkväll i form av ett Jurassic Park-rally. Jag fick självklart instruera filmentusiasterna i det rätta tempot av intag utav mat och snacks för att tidigt komma in i andra andningen och slippa eventuellt grus i ögonen.

Jag jobbade även under dessa dagar förstås, och fick tillfälle att införskaffa ytterliggare godbitar ur Megastores ypperligga sortiment.
  

Om ni undrar över alla superlativ som formligen väller fram ur mig för tillfället så beror det på att jag precis varit på arbetsintervju och är överraskat glad över resultatet..

I övriga nyheter så ligger jag inte jättebra till just nu efter Aftonbladets reportage serie om kvinnor som dödats av sina män. Vaknade igår natt av att jag bitit tag (bitit, inte nafsat) i Cissis axel eftersom jag drömde att någon tryckte fast mig och skulle tatuera mig. Jag undrar om jag äter för dåligt.

PS! Ska försöka få fram ett nytt mixtape den här veckan, mitt hjärta flyr till London med sina sambos efter mitt Twilight-framkallade nattliga angrepp så tid borde ju finnas.

RSS 2.0