All I want now is happiness for you and me..

Jag ville ha någon passande titel till dagens roligaste. (Förutom en mysig födelsedagsmiddag hos svärmorfar..!)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5871811.ab

En jättespindel(!) kryper på påven. Tydligen ska den synas, jag tror det är den där svarta lilla pricken som rör sig över hans kåpa. Jättespindel indeed!

He used to do surgery, for girls in the eighties...

Om jag har fel, rättar du mig?
Om jag glömt, påminner du mig?
Om jag vacklar, stöder du mig?

Om jag längtar, ringer du mig?
Om jag gråter, tröstar du mig?
Om jag tvivlar, bekräftar du mig?

Om jag försvinner, saknar du mig?



Jag har alltid trott att han sjunger 'I can't help but feeling, like opposed to the ceiling'. Det stämde mer överens med hur jag tolkade låten, men vad gör man.

You're the kiss that puts my soul at ease..

Idag var en bra dag trots stress och lunch klockan 18:10. Jag har inte kunnat få iväg sms, men till slut har jag lyckats skriva ut och göra lite mindre korrigeringar på Cissis arbete. Jag har visat en lägenhet i Hägernäs två separata gånger, först för en lirare från latinamerika direkt på morgonen och sen för tre ryssar på eftermiddagen. Galet, men kul! Under dagen sydde vi ihop en affär för ett av husen som jag skulle donat med i helgen. Synd på alla människor som jag antagligen hade fått träffa men också bra för det betyder att jag får en lite bättre lön för oktober (läs: nästan ordinarie heltidslön) vilket ju är helt otroligt skönt! Antagligen måste jag väl iförsig spara större delen av det för framtida magra månader men just nu känns det bra!

Nu har jag ganska nyss lämnat ifrån mig min nya bil(!) åt min sambo som är ute och tränar och sportar hela kvällen.. Tänkte att jag skulle få upp någon trevlig egen bild på vrålåket men utan min mobil är jag alldeles handikappad vad gäller bilder..! Men snart så kanske!

Jag har plockat rätt på mina papper, och kanske fått lite ordning så jag bara kan visa fördelningen ägodelar som ligger framme. Jag är rätt säker på att få mothugg men det är det värt! Nu ska jag passa på att koppla av lite med en bok och lite mys. Kanske fundera lite om livet verkligen är så jobbigt ändå..

Skynda dig hem nu då!


Första videon jag någonsin såg på MTV. Svartvit TV. Mitt i hooden. Jag har nog inte riktigt kommit över Paula Abdul än..
Och nu när jag lyssnar igen så börjar jag undra, var det här kärleken till stråkar började?!


I don't believe in much, but I believe in you..

Tur att min sambo hade lyssnat på Nikola, annars hade jag nog inte kommit på det just idag. Just nu längtar jag efter pengar, inte så mycket för att det är något konkret jag vill handla utan för att det känns som att det var väldigt länge sen nu jag hade några..

Nästa fredag fyller Karim dessutom år, får se om jag kan hitta på någon present som passar sig för en gammal man. Pratade med min mor och hon tyckte jag skulle göra något fint kort från Madeira, det är lite av ett internt skämt. Tror att jag har en grym lön om ca 3000 på väg in iallafall. Det täcker hyran med råge. Nästan 500 kr att roa sig för, och med största sannolikhet en del bensin att inköpa. Alternativt etanol, men mer om det senare..!
Jag har kommit av mig med lapparna, vilket känns trist men det är så svårt att få tid, och tid är något som verkligen känns som en bristvara nu. Precis som alltid antar jag. Men förlåt i vilket fall.

Till helgen vankas det sista hemmamatchen, förhoppningsvis en mysig lördag och sen en grym lägenhet med motorvägen mitt i vardagsrummet. Jag tror starkt på det här.

Som en liten fotnot vill jag påpeka att jag stör mig ofantligt på haussen kring Anna Anka. Det känns på något sätt som tidig Big Brother/Robinson/Baren-era med folk i doku-såpor som ska väcka uppmärksamhet kring sin person genom skeva uttalanden. Som att det var någon som faktiskt brydde sig om vad de sa.


Anka som Anka.

What's a room when we are gone..

Jag har tok-ångest just nu. Jätte, jättemisslyckad vecka.. plus någon dag om man ska vara sån. I lördags spelade jag match och vi var helt värdelösa, men vi lyckades vinna och tog 3 viktiga poäng och jag lyckades till och med måla. Sen åkte jag hem för tacos med Cissi och Milden och det var mysigt o gott om inte annat men sen bar det av till Edsberg för inflyttningsfest med mera. Efter Sveriges 1-0 gick kvällen snabbt utför och jag vaknade upp någonstans söder om östermalm vid en t-bana uppgång. Nedspydda skor och en ledsen flickvän innan jag lockades hem till slut varpå jag låste in mig på toaletten. Den största olyckan stavades Mintu, men jag får väl ta på mig en del av ansvaret själv också..

Dagen efter jobbade jag lite och sen var det middag hos svärmorföräldrarna med firande och smorgasboooorrrd.. eller, egentligen smörgåstårta men det låter roligare. Den dagen flöt på utan större katastrofer sen, och måndagen likaså förutom att vi på något sätt hann se alla utom ett avsnitt på säsong 4 av How I Met Your Mother så nu har vi inte så jättemycket kvar..! Typiskt.

På tisdagen var det träning och dagen flöt på ganska bra men sen när jag skulle hem backade jag sönder bakljuset på el padres bil. Och ni vet i filmer när de säger "You think this is bad? You should've seen the other guy!" Precis så var det. Jag totalade Brantens bil och får bekosta reparationerna med sms-lån antar jag..

På onsdagen gick allt åt helvete på jobbet för att jag bommade rutinerna och skrev kontrakt utan att se till att alla var på det klara med vad som hände. Efter en massa bråk fram och tillbaka känner jag mer och mer att jag undrar om jag pallar det här i längden.

Idag blev det iallafall klart med ett annat kontrakt och det är väl bra iförsig men jag bävar inför morgondagen. Men det är iallafall en fotografering inbokad. Jag hoppas att jag överlever helt enkelt.



Cat like thief, she stole air from my lungs..

Precis när jag tänkte att nu var det länge sen jag hostade slem och kände mig seg så vaknar jag så klart och känner den gamla vanliga tungheten i bihålorna. Och i bilen på väg till jobbet så börjar jag självklart hosta en massa igen.
När ska jag bli frisk? Jag börjar misstänka att jag har svininfluensan, men eftersom jag är en sån stålman så bryter den aldrig riktigt ut. Jag tror att det är möjligt.

Lite korta nyheter:
Transferfönstret stängde och Everton har slutfört 3 st värvningar. Och då räknar jag inte ens Jo, men Sylvain Distin, Dimitar Bilyaletdinov (tror han stavas så) och John Heitinga känns alla tre som riktigt bra värvningar. Så jag är lite glad för den sakens skull.

Dessvärre berättar Cissi idag att någon mupp har stulit min vattenflaska som hon fick låna till sin träning för någon vecka sen. Det gör mig väldigt arg, och lite ledsen.

Slutligen så läste jag i Aftonbladet att en kvinna som begick självmord utanför Barcelona landade på två män när hon hoppade från 8-10 våningar någonstans. En av männen dog och en kom undan utan allvarligare skador. Dags att börja se upp när man går runt höghusen vid jobbet. Nyheten gjorde mig lite fundersam och road på något absurt sätt.



Nostalgi-trip. Och Tim Armstrong. <3 Tom Delonge.

OCH NÅGON HAR TAGIT KÖRKORT!!

RSS 2.0